Kyrkstöten

www.kyrkstoten.se

Kyrkstöten är ett samarbetsverktyg som hjälper församlingar att hålla reda på vem som gör vad i gudstjänster och andra aktivteter.

Med Kyrkstöten kan man lägga in medverkan för kyrkans aktiviteter, skapa gudstjänstagendor och dela dokument.

Det går även att få påminnelser via e-post eller SMS inför medverkan i någon aktivitet.

www.kyrkstoten.se

Blogginlägg om Kyrkstöten

 • Medlemsarkiv i Kyrkstöten

  Nu är det möjligt för församlingar att ha sitt medlemsarkiv i Kyrkstöten. Ett digitalt medlemsarkiv är en plats på webben där en församling kan samla dokument som ska vara lättåtkomliga för församlingens medlemmar. Exempel på dokument kan vara årsmöteshandlingar, verksamhetsberättelser, styrelseprotokoll m.m.


 • Medlemsarkiv

  För tio år sedan byggde jag ett digitalt medlemsarkiv för Betlehemskyrkan i Stockholm. Medlemsarkivet är en plats på kyrkans hemsida där församlingens medlemmar kan logga in och hitta dokument så som årsmöteshandlingar, verksamhetsberättelser och annan information.


 • Grupp som medverkande

  Nu kan en grupp med personer medverka i en aktivitet. Detta är användbart om man har grupper som gemensamt medverkar i någon aktivitet. Det kan t.ex. vara en fikagrupp som ansvarar för fikat eller en kör som uppträder vissa söndagar.


 • Gudstjänstagendor

  Nu går det att skapa gudstjänstagendor i Kyrkstöten. En gudstjänstagenda är en planering för en gudstjänst. Den består av agendapunkter (t ex bibelläsning, musik etc), samt vem som ansvarar för respektive punkt.


 • Kyrkstöten på 3 minuter

  Nu finns (äntligen!) ett videoklipp på Kyrkstötens hemsida (www.kyrkstoten.se) som förklarar idéen med planeringsverktyget.


 • Uppdaterad startsida

  Kyrkstöten fick idag en uppdaterad startsida. De största förändringarna är att inloggningsrutan nu är till höger, samt att informationen kring hur man kommer igång med sin kyrka har fått sin egen separata sida. Nu finns det även en ruta som beskriver vad man som kyrka kan göra med Kyrkstöten. Kyrkstöten har varit igång i snart […]


 • Ansvarsgrupper

  Äntligen! I Kyrkstöten är det nu möjligt att bilda ansvarsgrupper. En ansvarsgrupp är en grupp som består av de personer som brukar medverka i någon uppgift (t.ex. ljudet).