Bokningsansvarig med stor kalender

Dags för en digital bokningskalender?

2023-11-09 | Lokalbokningar.se

Föreningar som hyr ut lokaler kan få förfrågningar alla tider på veckan. Som bokningsansvarig kan du därför känna behov av att alltid ha bokningskalendern till hands, oavsett om du är hemma, på kontoret eller ute och plockar svamp. Att ständigt bära med sig en fysisk kalender kan bli en börda på mer än ett sätt.

Med ett digitalt bokningsverktyg har du alltid tillgång till dina bokningar, oavsett var du befinner dig. Det går enkelt att kontrollera tillgänglighet, boka in kunder samt hantera ändringar. Det minskar risken för dubbelbokningar och gör det lättare att hålla koll på kommande händelser.

En annan fördel är möjligheten att dela kalendern med andra i föreningen. Detta som inte låter sig göras med en fysisk kalender. Med ett digitalt bokningsverktyg kan flera personer ha åtkomst och uppdatera samtidigt, vilket underlättar samarbete och kommunikation. Det blir möjligt för alla att se vilka datum som är lediga eller upptagna, med mindre e-postande för att koordinera bokningar.

Dags för en digital bokningskalender? Besök då Lokalbokningar.se och läs mer.